„Blizzard“ vėliau šiandien bando „WoW Classic“ „Naxxramas“ reidą PTR

blizzard is testing wow classic s naxxramas raid ptr later today

6 etapas „WoW Classic“ dar neprasidėjo, tačiau galite išbandyti dalį „Naxxramas“ reido, jei norite padėti „Blizzard“ išbandyti keletą dalykų. Kūrėjas atskleidė forumai kad šiandien testuos reido karinį ketvirtį nuo 14:00 PDT / 17:00 EDT iki 18:00 PDT / 21:00 EDT. Jei esate JK, tai būtų nuo 22:00 iki 02:00 BST - tada šiek tiek vėlu.



Jei atvyksite, galėsite išbandyti savo jėgas kovodami su instruktoriumi Razuvious, kombainu „Gothik“ ir „The Four Horsemen“. Tačiau „Blizzard“ pastebi, kad „Gothik Harvesterio susitikimas gali nepavykti tinkamai išvalyti po nuvalymo“. Taip pat verta nepamiršti, kad laikas gali pasislinkti, priklausomai nuo nenumatytų problemų.

Vis dėlto, jei norite prisijungti, eikite į Šviesos vilties koplyčią Rytų Plaguelands mieste ir raskite Johnny McWeaksauce'ą. Jis pateiks jums „Naxxramas“ derinimą ir teleportuos jus į reidą. Kai būsite ten, jo brolis suteiks jums prieigą prie eksploatacinių medžiagų ir reagentų.

Jei nebuvote kilęs, „Naxxramas“ yra milžiniškas plūduriuojantis nekropolis rytų Plaguelands. Tai 40 žmonių reidas, kuris laikomas vienu sunkiausių žaidime. Tai taip pat bus šeštojo „WoW Classic“ turinio etapo dalis, nors dar neturime oficialios paleidimo datos.



Jei „WoW Classic PTR“ ieškote ką nors kita nuveikti, „Blizzard“ taip pat sako, kad „Scourge Invasion“ yra bandoma.

'Pagrindinė šio įvykio struktūra yra ta, kad nekropoliai pasirodo šešiose skirtingose ​​zonose, po kurių neršia kristalai, o aplinkui neršia', - sako Blizzardas. forumas . „Negyvųjų nužudymas leidžia kovoti su kristalais, o tai savo ruožtu leidžia išvalyti nekropolį ir apginti zoną“.

Jei norite paragauti, galite rasti invazijas, pažymėtas žemėlapyje su purpurine kaukole. Jie turėtų būti Rytų Plaguelands, degančiose stepėse, sprogdintose žemėse, Tanaris, Winterspring ir Azshara.



Tada daug ką nuveikti, kad tave užimtų. Pūga vėlavo „WoW Shadowlands“ išleidimo data , bet išankstinis pleistras taip pat pradėjo veikti tiesiogiai, todėl ten galima rasti naujo turinio.